Totaalprojecten


Totaalprojecten

De Meuter Grondwerken en Afbraakwerken is specialist in totaalprojecten. We willen het onze klanten ook graag gemakkelijk maken door al de expertise waarover we beschikken te bundelen in een totaalproject. De focus komt dan te liggen op het ‘geheel’ in plaats van op de deeltaken.

Totaalprojecten zorgen er in de meeste gevallen voor dat het project sneller afgewerkt kan worden en eventuele conflicterende activiteiten in eigen beheer kunnen worden aangepakt. De klant vaart hier wel bij. Hij heeft één aanspreekpunt, één partij en moet niet meer optreden als bemiddelaar of scheidsrechter in zijn totaalproject. Een totaalaanpak van De Meuter Grondwerken en Afbraakwerken! Een voorbeeld van een van onze totaalprojecten is de hoofdzetel van BNP Paribas te Brussel.

De Meuter beschikt over de expertise en de middelen om zowel kleine als zeer grote opdrachten nagenoeg instant te kunnen aannemen en in te plannen. Terwijl de binnendiensten zorgen voor het bekomen van de noodzakelijke vergunningen zijn de planners al bezig met het logistieke verhaal.

Die flexibiliteit is alleen maar mogelijk omdat we kunnen terugvallen op een brede basis van mensen en machines. Zowel eigen als ingehuurd.